Beleef de levensvreugde met Biodanza

'Beleef de levensvreugde op Hawaii'

van 7 tot en met 17 oktober 2013

Verlenging mogelijk 18-25 oktober

 

Aloha dansliefhebber, een sprankelende vakantie staat voor de deur! Vlieg mee over precies twee weken voor een Biodanza-vakantie op  een werkelijk verrukkelijk eiland midden in de Stille Oceaan. Maak er de kers op de slagroom van voor dit jaar. Heb je de roep gehoord om te gaan ? Grijp dan nu je kans om te werken aan je levensgeluk om jezelf deze fantastische reis te gunnen en zo een werkelijk geweldige push te geven aan jouw kunst om te kunnen genieten van het leven. De reis is voor wat we aanbieden een koopje (we regelen zoveel als mogelijk alles zelf, toch hoef je niet zelf te koken, dit is allemaal geregeld). Verwonder jezelf tenminste 10 dagen lang, lekker overdag in je t-shirt, het ene moment op de flanken van een vulkaan het andere moment een duik nemend in Green lake en dan weer dansend het leven vierend.

Samen met anderen kun je vertrekken op zondagochtend op 6 oktober vanaf Schiphol, een overnachting beleven op het vaste land van de States en uitgerust aankomen op een dansend eiland. Dit kan jouw deel zijn, omarm de warmte van de nazomer op Hawaii. Je hebt de keuze tussen een tiendaags of een achttiendaagsverblijf op dit grootse, krachtige en vol met vuur gekleurde eiland. Zin om je in het najaar aan te laten raken door de mooie kanten van het leven, adem dan nog eens alle informatie in over het programma en de praktische tips.

Programma van deze droomreis

Dag 0: in de middag aankomen op Hawaii.
Dag 1: vrij.
Dag 2: wandeling op de vulkaan Kilauea (Pele) + dansen in de middag of avond.
Dag 3: twee dansworkshops.
Dag 4: excursie Waipeau Valley en Mauna Kea.
Dag 5: twee dansworkshops.
Dag 6: deelname dansfeest in Kalani + biodanzaworkshop voor iedereen. 
Dag 7: één of twee dansworkshops.                           Dag 8: twee dansworkshops.
Dag 9: excursie Green Lake.
Dag 10: afsluitende dansworkshop, in de avond vliegen we terug.

Wat je moet weten

De reissom voor deze 10 daagse volledig verzorgde reis is exclusief 
vliegticket (Amsterdam-Kona) en een overnachting tussenstop.

In de reissom zit inbegrepen:-
- 10 dagen accommodatie op basis van gedeelde kamers.
- Alle maaltijden.
- Gedeelde autohuur.
- Biodanzaworkshops.
- Excursies.
- Excl. eventuele persoonlijke uitgaven.

Verder:
- Er zijn geen inentingen verplicht voor Hawaii.
- Je hebt een ESTA (visum) nodig. Kosten ca. 14 dollar.
- Je paspoort na vertrek uit Hawaii nog een half jaar geldig is.

Overige tips:
- neem voldoende t-shirts mee
- neem je zwembroek/bikini mee als je wil zwemmen
- vergeet je fototoestel niet
- wees voorbereid op veel plezier -)

Hawaii: samen boeken = samen reizen.

 De vliegtickets voor Hawaii zijn nu verlaagd naar laagseizoen tarieven. Omdat de amerikanen zelf geen vakantie hebben in         oktober, is het voor ons allemaal een beetje gunstiger. Dat betekent dat de prijzen zo'n 200 à 250 Euro verlaagd zijn nu. Ik weet natuurlijk niet hoe lang dit blijft. Zoals ik het bijgehouden heb het afgelopen half jaar is dit wel zo'n beetje de bodem. Wanneer je kiest voor Hawaii profiteer je dus ook van deze 'bodemprijzen'. 10 of zelfs 18 dagen alleen maar Hawaii. Waarbij je, als je voor 18 dagen kiest, de laatste 8 dagen geheel vrij bent om compleet zelf in te vullen. Lijkt dit je wat? Meld je dan aan.

Hawaii: hoe meld ik me aan:

Aanmelden doe je via de reply knop, via het contactformulier op de website (https://www.devernieuwdedansendeplaneet.nl) of telefonisch via: 030-6959278. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een bevestiging/nadere informatie. Beleef mee de rust en vrijheid van Hawaii.
Harte-groet, Dominique


Over mezelf: sinds 2 november 2005 geef ik les aan wekelijkse groepen. Na biodanzavakanties in de Bourgogne, Frankrijk en op Schiermonnikoog gegeven te hebben is dit nu mijn derde vakantie die ik organiseer. Dit keer ver weg, in een decor dat weer andere mogelijkheden biedt voor diepe transformatie. Ik ben iemand die graag buiten is en gesteld is op de rust en harmonie van de natuur, vandaar ook de keuze voor Hawaii. Ik nodig je uit om deel te nemen aan dit project om met gelijkgestemden, in een heel bijzondere setting, een biodanza-vakantie te beleven die gefundeerd is op de begrippen rust, harmonie, licht en liefde.

Voor de laatste informatie, stuur me een mailtje en je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen over de Aloha reis.