Beleef de levensvreugde met Biodanza

Over Dominique

Dominique

Mijn insteek met biodanza is om deelnemers zelf te laten ervaren dat zij de sleutel in handen hebben om hun levensvreugde te vergroten en om hun levensstijl te veranderen. Het is de Ars Magna (grote levenskunst) die je uitnodigt (roept) om je dusdanig te ontplooien dat je je volledig verbind met je levensmissie.  Op deze manier leef je allleen nog maar vanuit de goddelijke bron in jezelf. Het speelse en open karakter van de lesavonden heeft me in staat gesteld om me op een dieper niveau te verbinden met mezelf. Mijn levensstijl wijzigt zich nog altijd gestaag: een andere baan, een aanpassing in voedselpatronen, een andere manier van lesgeven, omgaan met anderen etc. etc.. Beslissingen die nieuw voor me zijn neem ik steeds gemakkelijker, omdat ik steeds beter mijn verlangens kan voelen. Het is een doorgaand proces. Ik ben nu een veel gelukkiger mens voel en ben dit ook nog steeds meer aan het worden. Ik blijf me doorontwikkelen via mij verbindingen met mijn collega's, volgen van trainingen, begeleiden van studenten etc. etc. biodanza is een deel van mijn levensmissie. Een ander deel is dat ik gek ben op de natuur, dus als het even kan ga ik het bos in, zoek het strand, duinen en de zee op. Het is dat deel dat uitnodigt en inspireert en door mij ook gedeeld wordt.  biodanza in de natuur is mij daarom op het lijf geschreven. Binnen biodanza heb ik de keuze gemaakt om me facilitator te noemen, jij bent degene die beslist en de keuze maakt om jezelf meer levenslust te gunnen. Het begint voor mij met de dans en het helpen van de deelnemers via een kader. Veiligheid is daarin een belangrijk aspect net als plezier en ontspanning. Ik wens dat ik je mag inspireren.