Beleef de levensvreugde met Biodanza

Wekelijkse biodanzagroep op de maandagavond

*** zodra de maatregelen het toelaten starten we ***Belangstelling? Voor opgave en/ of nadere informatie vul het contactformulier in***

 

Levensvreugde

Biodanza betekent letterlijk de dans van het leven en is een bewegingssysteem dat een gezond leven bevordert. Wanneer je verlangt naar nieuwe mogelijkheden in je leven of graag je verlangens zou willen verwezenlijken dan is de eerste stap om de beslissing te nemen dat je dit wilt. Daarna kijk je naar je huidige levensstijl en wat er voor nodig is om te veranderen. Om te weten wat je nodig hebt is het belangrijk om je goed thuis te voelen in je eigen lichaam. Daar zit jouw eigen unieke wijsheid en kracht, daar waar een ander niet bij kan. Biodanza geeft je de mogelijkheid om via wekelijkse beoefening jezelf steeds meer aanwezig te voelen in je lichaam. Dit maakt dat je je krachtiger en levenslustiger zult gaan voelen.

Je lekkerder voelen

Net als dat er van week tot week sprake is van een organische opbouw is dit in de avonden ook het geval. We starten altijd met vitale dansen om later wat te verlangzamen en daarmee lekker de ontspanning in te gaan. Tijdens de les zul je de ene keer individueel, de andere keer met anderen en dan weer met de groep. Contact is belangrijk en gebeurt via de ogen, hart en de handen. De gestage natuurlijke en daarmee organische opbouw zorgt voor een blijvend effect. Hou je van muziek en dansen en spreekt het opbouwen van wat extra levenslust je aan? Dan nodig ik je graag uit om de proef op de som te komen nemen. Je bent van harte welkom.

Kennismaken

Een losse avond: € 15,00.
Een kaart voor 10 avonden € 130,-/12 weken geldig.

Danslocatie

'De Boskapel', Laan van Beek en Royen 45a, 3701 AK  Zeist  

                                                  ​

Tijd

Iedere maandagavond van 19.30u. – 21.30u.
(inloop vanaf 19.00 uur).
 

Voor meer informatie/opgave

E: info AT devernieuwdedansendeplaneet DOT nl
T: 030-6959278
of via onderstaand formulier:

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!